Travis I'm pregnant

Halv sju imorse blev vi äntligen klara med hela lägenheten. Då hade vi varit upp hela natten och dessutom skruvat typ oavbrutet sedan i måndags. De enda gångerna vi inte har pillat ihop möbler eller städat är när vi har varit på lektioner eller ätit. Helt galet. Men bra blev det. Bra som attans bannemej.

Vi har fortfarande lite grejer att köpa när vi får pengar igen, men inget akut. Typ lite mer förvaring och stora canvastavlor att ha på våra vita väggar. Sen ska det upp lite mer lampor lite här och var också. Vi kollade lite på fototapet också. Det är inte så sabla dyrt, och vi har en enorm köksvägg att fylla.

Snart kommer förfestfolket. Soffan, Viktor och Oljud. Vi ska lyssna på nostalgimusik, äta quesadillas, häva i oss banana split, dricka captain morgan och ha det allmänt trevligt. Sen knallar vi nog ner till kåren eller liknande. Passa på att ha en allmänt asbra kväll eftersom hela morgondagen kommer bestå av intensivt pluggande. Med roliga speldesigngrejer och så mitt hatämne vektorgrafik. Hurra.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0